sigla_rs.png
 
header_lcf.png
 

Codul fiscal este o provocare pentru dvs.!

Guvernul modifica aproape lunar legislatia fiscala!

 

Legislatia fiscala din Romania isi dovedeste din nou caracterul complet imprevizibil. Cel mai important act normativ in domeniu, Codul fiscal, sufera modificari esentiale inca din primele zile ale noului an, iar aceste modificari, asa cum se intampla intotdeauna, aduc cu sine neclaritati, semne de intrebare, ambiguitati.

Iata de ce, in acest context de incertitudine, va oferim cel mai oportun ajutor: un produs de exceptie in care specialisti de calibru va ofera textul de lege corect si actualizat conform cu cele mai noi prevederi legislative, iar dupa fiecare articol regasiti si normele de aplicare in vigoare.

Solutia propusa de specialistii Rentrop&Straton?

 


Solutia este este simpla si foarte comoda: anume sa aveti permanent la indemna textul noului Cod fiscal, in format tiparit, intr-un biblioraft elegant, actualizat la zi cu orice modificare care poate aparea pe parcurs.

Scapati de stresul controalelor ANAF!

Abonati-va la consilier "Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017"!

Da, Vreau Lucrarea Noul Cod Fiscal 2017!

colaj_lcf1.png

Ce avantaje va ofera lucrarea
"Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017"?

 

Cel mai important avantaj pentru dvs. va fi urmatorul: veti avea acces intotdeauna la informatii la zi, gratie sistemului ingenios de actualizare a lucrarii!

Ca urmare, veti avea permanent la dispozitie Codul fiscal la zi si veti putea aplica cu siguranta deplina informatiile prezentate. Biblioraftul dvs. va contine intotdeauna prevederile legale aflate in vigoare in acel moment!

 
01
line_lcf.png

Avand aceasta lucrare, textul noului Cod fiscal va este intotdeauna foarte accesibil (biblioraftul va sta permanent pe biroul dvs. si nu va trebui decat sa intindeti mana ca sa il luati si sa il consultati)

02
line_lcf.png

Va fi foarte usor sa ajungeti la informatia dorita, gratie sistemului ingenios de separare a capitolelor (impozit pe profit, TVA, microintreprinderi, contributii sociale, impozite si taxe locale etc.)

03
line_lcf.png

Veti intelege instantaneu ce aveti de facut, deoarece dupa fiecare articol veti gasi normele de aplicare aferente

04
line_lcf.png

Veti putea face sublinieri si comentarii/observatii in dreptul articolelor care va intereseaza

05
line_lcf.png

Veti avea o imagine foarte utila, asupra fiscalitatii din Romania (veti putea sa rasfoiti oricand lucrarea si sa aflati detalii despre impozitarea microintreprinderilor sau despre diverse scutiri de taxe)

Fiti beneficiarul acestor avantaje la PRETUL de numai 675 lei + 5% TVA = 708.75 lei!

 

De ce va este necesara aceasta lucrare?

Pentru ca in cei 12 ani de la aparitie, Codul Fiscal din Romania a fost modificat de peste 100 de ori!

 
lcf_big.png

Da, din 2003 incoace au fost peste 100 de acte normative care au modificat Legea 571/2003 privind Codul fiscal, textul acestei legi s-a lungit de 3 ori (actuala varianta are peste 190.000 de cuvinte), iar din cele 298 de articole initiale doar 25 au ramas neschimbate.

Si, cu siguranta, acest ritm nebun al modificarilor se va pastra si in urmatorii ani - de ce nu s-ar pastra? - ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra acestor modificari. Iar lucrarea "Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017" exact asta face - va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului fiscal.

Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Noul Cod fiscal 2017 va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de taxe si impozite. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.

Da, Vreau Lucrarea Noul Cod Fiscal 2017!

 

Va rugam sa retineti care sunt BENEFICIILE dvs.:

 
 
colaj_lcf2.png

Consultanta specializata pe toata durata abonamentului: prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro si telefon;

colaj_lcf3.png

Serviciul INFOLEX - acesta va pune la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie, prin e-mail, in maximum 48 de ore, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscalitatii;

colaj_lcf4.png

Abonament gratuit la newsletterul electronic "Tax Alert", care va aduce zilnic la cunostinta studii de caz din cele mai solicitate domenii ale fiscalitatii.

 
 
colaj_lcf5.png

Serviciul special ALERTER - va aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.

colaj_lcf6.png

Acces la lucrarea in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet, in platforma RSPRO.ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.

colaj_lcf7.png

Nota: Livrarea se face GRATUIT!
Expediere prin curier la adresa indicata de dvs., plata la livrare.

 
 

Completati ACUM Formularul de comanda!

 
garantie_lcf.png

FORMULAR DE COMANDAPrenume*
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest talon. Nota de informare!

Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului!


* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!

sigla_rs2.png


© 2008 - 2017 Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri.
Adresa: Bdul. Natiunile Unite 4, Gemenii Sitraco, Sector 5, Bucuresti.
Tel. Dep Comenzi: 021 209.45.12; Tel. Serviciul Clienti: 021 209.45.45; Fax: 021.408.28.99
E-mail: rs@rs.ro